Gaver Med Mening

FTMjulekort forside illustrasjonsfoto

Slik ser forsiden av kortet ut. Det symbolske gavekortet har seks slike sider med bilder og informasjon om hva bidraget støtter.

Gi musikk i gave denne julen. Du kan kjøpe symbolske gavekort fra Friendship Through Music som støtter vårt arbeid og utgjør fine julegaver til den som har alt, og til den som vet at musikk er viktig.

Et kort koster 100kr, og pengene går uavkortet til undervisning ved vår musikkskole i Shutka, og til internasjonale samspillsprosjekter for ungdom.

Bidragene rekker langt; aktivitetene betyr mye for elevene, som modnes gjennom musikken, utvikler seg personlig og får mye mer enn ”bare” musikalsk lærdom fra spilletimene.  

Du kan velge om du vil ha det symbolske gavekortet tilsendt i posten (et julekort med informasjon sendt i A5-konvolutt. Hvis du bestiller mange av gangen spør vi deg pent om å få sende alle i samme konvolutt) eller på e-post (samme kort sendt som PDF). Det er lurt å være tidlig ute hvis du vil at vi skal sende kort til deg i posten. Vi kan ikke garantere at det kommer fram i før jul om du bestiller etter 15. desember.

PS: Årets kort er enkelt å skrive ut hjemme på A4-ark.


 KJØP GAVEKORT:

 1. Overfør aktuelt beløp til foreningens konto
  Kontonummer: 1503.21.96095
  - Merk betalingen din med «Julekort», ditt navn og e-postadresse.
 2. Send inn din bestilling i kontaktskjemaet under med følgende info:
  - Antall kort du ønsker.
  - Leveringsadresse, eller om du heller ønsker å få kort sent på e-post (PDF).
  - Hvis adressen ikke er din egen, ønsker du å legge ved en liten personlig hilsen?
  - Signer med samme navn og e-post som du har merket kontooverføringen med.

[onecomcontactform]